Eidene, Merket og Haraldvigen

Treningssamling på Merket

Valdres Hexathlon festival på Heia Merket

Merket har alt som skal til for en vellykket trening. Vi har en stor skogseiendom hvor du kan nå ut til Golsfjellets grusveier for sykkeltur, og elva Tisleia for Paradisfjorden for padling.

Beliggenhet

Merket ligger i Tisleidalen i Valdres, 750 moh langs veien over Golsfjellet. Vi har nå utviklet stedet for å tilfredsstille samlinger hvor trening har hovedfokus, både sommer som vinter. Hos oss er det flott fjellterreng, et godt utbygd nettverk med løyper, grusveier og stier, snøsikkert om vinteren, fleksibelt for små som store grupper og dessuten rimelig.

Spesialist på store grupper

På Merket har vi mange, ulike grupper året rundt. Vi er derfor vant til å håndtere store som små grupper, og vi er vant til å imøtekomme ønsker og krav fra krevende forsamlinger. Med dette som utgangspunkt har vi videreutviklet stedet for å bli attraktive for treningsamlinger. I tillegg til de gode treningsmulighetene ute, har vi en rekke konferanse- og møterom for samlinger inne. Og etter gode treningsøkter kan vi love god mat, god stemning og omtenksom service.

Konkurransedyktig samlingssted med en sosial dimensjon

Vi skal først og fremst være gode på det som gjør at din gruppes treningssamling hos oss blir vellykket. Merket er konkurransedyktig på både pris og fasiliteter. Og Merket er et godt sted å være når trening står på agendaen. Men i tillegg er vi stolte av å tilby et sted med sosialt ansvar som vårt fundament. Merket er dermed et sted hvor din gruppe bidrar til Røde Kors viktige arbeid ved å velge oss for en treningssamling.

Vi byr på befaring og overnatting

Ring gjerne for nærmere avtale og presentasjon av stedet. Som representant for din treningsgruppe viser vi deg gjerne rundt dersom du ønsker å oppleve et døgn på Merket og se selv; et døgn er på huset.

Kontakt oss

Ta kontakt med resepsjonen for spørsmål eller bestilling.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Telefon    61 36 29 00
E-post     booking@merket.no

Kontakt

  • Heia Merket
  • Merket,2923 Tisleidalen
  • Resepsjon: 61 36 29 00
  • E-mail: booking@merket.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: