Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Samfunnsansvar

Ved å velge et av våre steder for arrangementet deres, støtter dere driften og det humanitære arbeidet vi gjør for primærgjestene våre.

HEIA - Røde Kors Opplevelser er Røde Kors sine feriesteder i Norge. Vi består av Eidene på Tjøme, Merket i Valdres og Haraldvigen utenfor Kristiansand, samt hovedkontoret i Oslo. Heia sentrene tilbyr ferie-, fritids- og avlastningsopphold. På deltakernes premisser gir vi sosial utvikling og aktiviteter i trygge rammer.

Et bevisst valg

For å ivareta vårt formål og gjøre en enda bedre jobb for vanskeligstilte grupper tilbyr vi våre feriesteder også til virksomheter, organisasjoner og privatpersoner. Når en bedrift velger oss for kurset sitt,  gifteklare for festen sin eller en organisasjon legger samlingen til oss, støtter de driften og det humanitære arbeidet vi gjør.

Ha oss i bakhodet

Ha oss i bakhodet neste gang du skal arrangere et kurs, seminar, selskap eller firmafest. Ikke bare fordi våre sentre gjør en stor og viktig jobb for Røde Kors i Norge, men fordi vi har kompetanse og gode fasiliteter å by på, både ute i naturen og inne.

Del: