Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Røde Kors Sentrene AS, Merket - midt i Valdres

Når beliggenhet er viktig er Merket stedet!

Aktiv fjellferie!

Sentralt plassert i Tisleidalen finner du Røde Kors Sentrene AS - Merket. Et moderne overnattingssted med lange tradisjoner og et historisk sus over tunet. Siden "tidenes morgen" har Merket git mat og husly til "folk på farten" mellom dalførene Hallingdal og Valdres, og til de som i nyere tid ville nyte fjell-livets enkle gleder. Det er mye å glede seg over, utforske og nyte på Merket. Enten du er ivrig syklist, vil delta på teambuilding, fiske i den fantastiske Tisleia, kose deg i akebakken, legge ut på ski innover fjellet eller du bare vil sitte i jacuzzien og nyte solnedgangen. Trenger du plass til store grupper, har du funnet det rette stedet. Konfirmasjonsgrupper, temasamlinger eller skoleturer. Det er bare litt av det vi kan på Merket.

Har du/dere behov for ekstra tilrettelegging, snakk med oss. Vi har over 30 års erfaring med å tilrettelegge ferier og fritidsopphold på fjellet, hele året. For oss handler det om å gi mennesker muligheten til å oppleve mestring og livsglede - uavhengig av bakgrunn og funksjonsnivå. Vi tilpasser arrangementer og leiropphold for alle grupper funksjonshemmede, i alle ferier gjennom hele året. Du kan komme med eller uten ledsager, etter avtale, vi har aktiviteter som passer for alle. Se linken for Våre opphold

Vårt innholdsrike aktivitetsprogram skiller oss fra de fleste andre overnattingssteder. Hos oss er aktiviteter en viktig del av oppholdet og hele opplevelsen. Derfor er Merket også et populært sted for bedrifter og private grupper som vil arrangere møter og selskap med en annerledes vri.

Samfunnsansvar

Velger du Røde Kors Sentrene AS, Merket til ditt arrangementer så bidrar du til vårt Røde Kors engasjement. Dette innebærer å kunne tilby opphold på leire for de som trenger det. 

 

Kontakt

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: