Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Reisevei til Haraldvigen ved Kristiansand

Haraldvigen ligger på ei øy utenfor Kristiansand. Nærmeste fastlandsforbindelse er Kongshavn brygge i Randesund.
Bruk karttjenesten for å få veibeskrivelse.

Før og under reisen

Siden vi befinner oss på ei øy henter vi dere på Kongshavn brygge. Da ønsker vi at gjestene tar kontakt med oss senest en uke før oppholdet for å bli enige om møtetidspunktene. I tillegg er det greit at vi kan ha kontakt underveis på reisen til oss. Haraldvigens vakttelefon er 99 32 61 08.

Ankomst og avreise

Båtene henter på søndager kl. 17.00. Turen til Haraldvigen tar ca 20 minutter og er i åpne livbåter. Av erfaring anbefaler vi å ha regntøyet lett tilgjengelig i båtene. Første måltid på Haraldvigen er middag på søndag. Den starter når alle gruppene er kommet på plass, som regel kl. 18.00.

Avreise skjer også fra Kongshavn brygge påfølgende lørdag kl. 11.00. De som ønsker det, smører lunsjpakke til hjemturen. 


Bil

Fra øst
Avkjørsel fra E-18 mellom Dyreparken og Varoddbrua, øst for Kristiansand sentrum. Følg riksvei 401 i 3 km mot Høvåg. Ta av på Kongshavnveien og kjør nye 3 km til Kongshavn brygge. NB! Ikke kjør inn på riksvei 401 ved Lillesand. Da blir veien unødvendig lang og svingete.

Fra vest
Gjennom Kristiansand, over Varoddbrua og høyre felt gjennom tunnelen. Følg riksvei 401 i 3 km mot Høvåg. Ta av på Kongshavnveien og kjør nye 3 km til Kongshavn brygge. NB! Ikke kjør inn på riksvei 401 ved Lillesand. Da blir veien unødvendig lang og svingete.

GPS-koordinater: WGS 84:N 58° 6.965', E 8° 6.812', eller bruk søkeord "Kongshavn bro".

Tog

Du kan ta toget med NSB fra Oslo og Bergen og gå av på Kristiansand stasjon. Fra stasjonen kan du ta buss eller drosje til Kongshavn brygge, 13 km. Haraldvigen ordner buss- eller drosjebestilling for dem som ønsker det.

Kontakt

Filmer

Se alle
Del: