Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Praktisk informasjon

Priser

Kontakt oss for å bli oppdatert på årets priser.

1 ledsager per elevgruppe på inntil 22 elever får fritt opphold på Haraldvigen. For fådelte skoler og grendeskoler blir dette avstemt i forhold til det elevtallet som det kan kreves refusjon for (jf. forskrift for leirskolevirksomhet).

Fisking

Hos oss er det gode muligheter til å fiske fra land. Fisk som du fisker på fritiden kan du fryse ned hos oss og ta med hjem. Vi selger sluker i kiosken.

Kiosken

Vi har et bra utvalg av vanlige kioskvarer. Du kan også kjøpe noen toalettartikler, postkort, frimerker og suvenirer som for eksempel t-skjorte, fiskehatt og buff. Du vil få pant for brusflasker og bokser uansett hvor de er kjøpt.

Post

Postkassa står ved inngangsdøra til matsalen.  Den tømmer vi daglig.

Telefon

Elevene kan nås på Haraldvigens telefon 38 10 30 80 dersom det er noe viktig.
Ellers kan foreldre kontakte elevens lærer direkte.
Det henstilles til minst mulig ringing, fordi dette ofte avbryter elevene i aktivitetene.

Leirskolen anbefaler at elevene er uten mobiltelefon i leirskoleuka. Viktige beskjeder kan formidles via Haraldvigens telefon eller direkte til elevens lærer.
Dersom elevene har med egne mobiltelefoner, er det et ønske at disse oppbevares av elevens lærer, og eventuelt deles ut for bruk mellom kl.1800 og 1830.

Spill og aktivitetsutstyr

Spill og annet aktivitetsutstyr ligger i resepsjonen.  Du kan låne det du ønsker, men kom tilbake med det etterpå.  Husk å rydde ballene inn om kvelden!

Diverse forbruksvarer

Toalettpapir, søppelposer og lyspærer får du i resepsjonen.

Ordensregler

Vi gjennomgår ordensregler for Haraldvigen ved ankomst.

 

Del: