Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Overnatting på Haraldvigen

På Haraldvigen overnatter dere i koselige tunhytter. Hyttene er av enkel og god standard.

Hyttene

Tunhyttene har små stuer, soverom med køyeseng og klesskap og egne bad med toalett. I sengene ligger det dyne og pute til disposisjon, men husk å ta med eget sengetøy (laken, dyne- og putetrekk). For de som ønsker å bruke sovepose må også laken og putetrekk medbringes.

Hver hytte har også en liten uteplass hvor man kan nyte solen. Vi har et stort felles tørkerom på stedet som kan brukes for våte klær.

Vi har 92 senger fordelt på 2- og 4-mannsrom.

Tilrettelgging

Alle fellesarelaer og de fleste av tunhyttene våre er tilpasset rullestol med store bad og rampe til inngangsdøren. Ved ombordstigning i båtene har vi ramper og sterke kapteiner til disposisjon. Gi oss beskjed på forhånd om behov slik at vi tilrettelegge for dine ønsker.

Fellesarealer

Hovedhuset består av matsal, resepsjon og kiosk. Utenfor kan gjestene benytte seg av kunstgressbane, volleyballbane, sandvolleyballbane og brygge. I Låven finnes det bordtennisbord i første etasje og oppholdsrom med mulighet for diskotek i andre etasje.

Sekskanten og Lærerstua er oppholdsrom som medfølgende ledere kan bruke om kvelden. Sekskanten er en moderne og hyggelig peisestue med små sofagrupper. I Lærerstua er det innredet med tv, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og en stor sofa krok.


 

Kontakt

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: