Eidene, Merket og Haraldvigen

Overnatting på Røde Kors Sentrene AS - Merket

Merket er bygget etter tunprinsippet med bygninger som ligger lunt inntil hverandre. Her kan du velge mellom hotellrom, tunhytter eller storstuer.

Vi har sengeplass til for ca 160 gjester, fordelt på 54 rom. Bygningene og rommene varierer fra moderne standard i hovedbygningene, til tunhytter og eldre bygninger flersengsrom og enkel standard. 

Bygninger

Hovedhuset
I hovedhuset har vi hotellrom sammen med resepsjonen, salong, spisesal og tv -stuer. Alle rom har bad med toalett. Rommene i første etasje er spesielt godt tilrettelagt for bevegelseshemmede med elektriske senger og handikaptoalett. Ett av rommene har også takmontert personløfter. 
Soverom     19
Senger        39

Blåstua
Blåstua består av enkel- og dobbeltrom og en felles koselig storstue med kjøkken, tv og peis. Rommene i første etasje er som i hovedhuset tilrettelagt for bevegelseshemmede med eletriskesenger og handikaptoalett. I andre etasje er det enkeltværelser med felles bad og toalett.
Soverom   12
Senger      20

Tunhytter
Bakeriet Høyre, Bakeriet Venstre, Jomfruburet, Elvestua og Bryggerhuset er koselige tunhytter. De har handikaptoalett med badebenk, stue, peis, langbord, kjøkkenbenk og hems (med madrasser tilgjengelig). Tunhyttene har køyesenger.
Soverom   10
Senger      30

Peisestua
Peisestua er opprinnelig fra da Merket var et fjellhotell. Den flotte en  tømmerbygning  har en stor peisestue med tv, kjøkken og langbord. Siden de fleste sengene er i andre etasje egner den seg ikke godt for bevegelseshemmede.
Soverom     7
Senger       22

Arken
Arken er også opprinnelig og den eldste bygningen på Merket. Soverommene er kun i andre etasje og består av flotte køyesenger med felles bad og toalett. Den er ikke egnet for bevegelseshemmede.
Soverom    6
Senger     24

Kontakt oss

Ta kontakt med resepsjonen for spørsmål eller bestilling.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Telefon    61 36 29 00
E-post     booking@merket.no
Forespørselsskjemaet til høyre.

Kontakt

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: