Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Overnatting på Eidene

På Eidene kan du velge mellom overnatting i hotellrom, småhus eller egne storstuer.De fleste av rommene og husene har egne uteplasser i avslappende naturomgivelser.

Vi har sengeplass for 150 gjester, fordelt på 73 rom. Rommene er nøkternt men smakfullt innredet. Halvparten av våre rom har eget bad/wc, de andre rommene har nyrenoverte og romslige bad i hver etasje. Det er kort vei til spisesal og til møterom.

Bygninger

Øvre
Øvre ligger i hovedhuset sammen med resepsjon, spisesal, salonger og konferansesalen. Her er det godt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Hvert rom har egen dusj/WC og skjermede solrike uteområder med terrasse.
Soverom   30
Senger      60

Danielstua
Danielstua har en hyggelig oppholdsstue med TV og en liten kjøkkenkrok. Godt tilrettelagt for bevegelseshemmede
Soverom     4
Senger        7

Nordre
Nordre har samme standard som Danielstua.  Huset ligger usjenert til med hyggelig uteplass hvor du kan sitte å nyte natur og frisk luft.
Soverom    6
Senger       9

Bestyrerboligen
Bestyrerboligen er bygget på de opprinnelige steinmurene til det gamle vaktmesterhuset. Bestyrerboligen har egen utgang til tunet og tilhørende aktivitetsrom. Godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Soverom     6
Senger      12

Gamlehuset
Gamlehuset er en skipsredervilla fra 1700-tallet og byr på ”herregårdsstemning”. Huset har et romslig kjøkken og staselige stuer.
Soverom     6
Senger      10

Legeboligen
Et lite hus med nøktern standard. Her har du bad, kjøkken, en liten stue og egen uteplass. Godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Soverom    4
Senger       6

Malerstua
Malerstua har klassisk stil med en hyggelig oppholdsstue med TV. Stua ligger ved fine naturområder. Godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Soverom    5
Senger     10

Søndre
Et hus med nøktern standard og veldig fine utearealer. Huset har flere felles bad i hver etasje, stor stue med TV og solrik terrasse. Her ligger naturen helt innpå huset med forballbanen rett på utsiden av huset.
Soverom   10 
Senger      21

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling.

Telefon    33 30 32 32
E-post      booking@eidene.no
Forespørselsskjemaet til høyre.
Del: