Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Leirskole på Merket

Leirskole på Heia Merket
Topptur til Makalaus

Merket tilbyr leirskole på fjellet. Her får elevene læring og opplevelser i nye omgivelser, ute i naturen. Leirskole er mest leir derfor har vi glede, mestring og aktiviteter i fokus for våre skoleklasser.

Fjell og friluftsaktiviteter

Vi ved Heia Merkets leirskole har fokus på å være aktiv ute sammen med elevene i frisk luft og lære de om fjellet og friluftsaktiviteter.

Leirskoleprogrammet

Leirskoleuken på Merket består av 24 timers undervisning fordelt fire dager. Elevene ankommer på mandag formiddag og reiser tilbake på fredag morgen.

Leirskoleprogrammet for uken varierer etter årstid. Om vinteren har vi mye aktivitet med snø eks. skileik, snørekjøring, trugetur, snøhulegraving, lære om snøprofiler og fjellvett. Om våren og høsten er vi ute i skog, mark og elv. Da får elevene lære å padle kano, gå på topp tur, oppleve jettegryter, utforske livet i ferksvann og på land. Og med skogen full av elg, hare, rådyr, rev og ulike skogsfugler blir dette spennede. Les mer om våre aktiviteter.

Dagene består av organisert formiddags- og ettermiddagsøkt med undervisning og ulike turer. Om kvelden legger vi til rette for sosiale aktiviteter for elevene.

Sesong for leirskole

Merket har sesong for leirskole vinter, vår og høst. Hver årstid har sin sjarm på fjellet.

Se video fra Merket

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling av leirskole.

Telefon    61 36 29 00
E-post      booking@merket.no

Kontakt

  • Heia Merket
  • Merket, 2923 Tisleidalen
  • Resepsjon: 61 36 29 00
  • E-mail: booking@merket.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: