Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Ferie på Haraldvigen

Ferie på Heia Haraldvigen
Solnedgang på Heia Haraldvigen
Brygga på Heia Haraldvigen

På Haraldvigen arrangere vi i 2020 Feriekoloni i ukene 26, 27 og 33. Vi har mer enn 50 års erfaring med ferieopphold for barn og mennesker med ulike hjelpebehov. Vi fortsetter med å holde tradisjonen vedlike. Våre feriekolonier om sommeren er fylt med masse aktivitet, badig og moroheter.

 

Ferieopphold

Feriekoloni er et sommerferietilbud til barn i alderen 7-13 år, og for mennesker med ulike hjelpebehov. Deltakere fra alle kommuner er hjertlig velkommen til oss på vår feriekoloni. Haraldvigen har hatt gjester fra hele Sør-Norge og helt nord til Tromsø på disse leirene. Oppholdene starter på søndag og avsluttes på lørdag. Haraldvigen arrangerer feriekoloni i 3 uker hver sommer. 

Før oppholdet finner sted mottar dere velkomstbrev, pakkeliste, tips og praktisk informasjon både til deltakerne og til de som sitter igjen hjemme.

Ledsagere

Haraldvigen ansetter egne ledsagere som passer på barna gjennom hele oppholdet, eller detakerene har med egne ledsagere. Vi stiller og med et organisert aktivitetstilbud over 2 x 3 timer pr. dag med to faste aktivitetsledere. Med omtanke og samarbeid inkluderer vi alle og oppfordrer til å sprenge egne grenser i trygge rammer.

Aktiviteter

Gjestene våre er med på å bestemme aktivitetene for uken. Vi tilbyr organiserte opplegg med våre egne aktivitetsledere i to økter à tre timer hver dag. Her er mulighetene mange! Det kan være fisketur, skjærgårdsorientering, båtsightseeing, vannsklie eller fiskegrilling på brygga. I tillegg har vi mange kveldsaktiviteter dere kan gjennomføre på egenhånd. Se hele lista over hva dere kan oppleve hos oss.

Overnatting

Hos oss overnatter barna sammen med sine ledere i egne tunhytter Alle hyttene har eget bad og toalett, liten stue og køyesenger. Noen av hyttene har rampe for rullestol og handicap toalett. Les mer om overnatting, bygninger og fasilitetene våre. 

Måltider og matallergi

Når du er på ferie hos oss får du servert frokost, lunsj og middag i matsalen. Er været godt kan det bli fiskegrilling ute i sola på brygga. Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

Pris

Barn bosatt i Kristiansand

Barn bosatt i Kristiansand kommune (7 til 13 år) og som får plass, må betale en egenandel basert på foreldrenes inntekt. Det er søskenmoederasjon med 50 prosent betaling for andre barnet.

Inntekt opp til 200 000 kroner - egenandel på 1300 kroner

Inntekt over 200 000 kroner - egenandel på 1600 kroner.

Øvrige

Pris 1; kr 855 pr døgn (har med ledsager)

Pris 2; kr 1145 pr døgn (1 på 5 deltakere)

 

Prisen inkludere overnatting 6 døgn, 3 måltider pluss kveldsnacks og 2 x 3 timer aktivitet hver dag. 

 

Påmelding

Barn bosatt i Kristiansand kommune - se hjemmesidene til kommunen.

Øvrige kommuner, send mail til haraldvigen@redcross.no, med ønsket uke og personalia.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål og bestilling.

Telefon    38 10 30 80
E-post      haraldvigen@redcross.no

Kontakt

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: