Eidene, Merket og Haraldvigen

Ferie på Merket

Vikingleiren på Heia Merket i Valdres
Padling på Paradisfjorden i Valdres

Merket arrangerer ferie med aktiviteter, god mat og avslappet stemning. På fjellet i Valdres er det vakkert både sommer og vinter.

Ferie på fjellet

Til Merket reiser mange ulike grupper på ferie og fritidsopphold i skolens ferier eller i helger. Etter hvor mange dager dere ønsker og antall deltakere setter vi sammen et program som passer for dere. Det er mulig å bestille et eget opplegg eller bli med på en av våre aktivitetsleirer.

Vår kompetanse ligger i å arrangere opplevelsesrike ferier med aktiviteter for mennesker med ulike diagnoser, både funksjonshemmede og psykiskutviklingshemmede. Vi er opptatt av at alle mennesker skal ha muligheten til å velge og oppleve det de ønsker uten at omgivelsene skal begrense de.

Aktiviteter

Vi tilbyr en lang rekke aktiviteter, både dersom du ønsker å delta i vårt aktivitetsprogram eller benytte deg av våre egenaktiviteter. Uansett vil du finne mange ulike muligheter som vil falle i smak. Les mer om vårt varierte aktivitetstilbud.

Vi stiller store krav til våre ansatte og er stolt av å presentere et løsningsorientert og positivt team  som gjerne vil ta dere med på aktiviteter ute, sommer som vinter.

Overnatting

På Merket kan du velge mellom overnatting i hotellrom, småhus eller egne storstuer. De fleste av rommene og husene har egne uteplasser i avslappende naturomgivelser. Og vi er universielt utformet slik at personer som har en bevegelseshemming har god tilgang til fasilitetene våre. Les mer om overnatting, bygninger og fasiliteter på Merket.

Måltider og matallergi

Når du er på ferie hos oss får du servert frokost, lunsj og middag i spisesalen. Er været godt kan det blir grilling ute i sola. Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling.

Telefon    61 36 29 00
E-post      booking@merket.no

 

Kontakt

  • Heia Merket
  • Merket, 2923 Tisleidalen
  • Resepsjon: 61 36 29 00
  • E-mail: booking@merket.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: