Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Ferie på Eidene

Ferie på Eidene i båt
Konsert på brygga på Heia Eidene
Heia Eidene på Tjøme

Den flotte beliggenheten ved sjøen på Tjøme med egen strand og skog preger opplevelsene og aktivitetene hos Eidene.

Ferieopphold

Til Eidene reiser mange ulike grupper på ferie og fritidsopphold i skolens ferier eller i helger. Etter hvor mange dager dere ønsker og antall deltakere setter vi sammen et program som passer for dere. Det er mulig å bestille et eget opplegg eller bli med på en av våre aktivitetsleirer.

Med vår store natureiendom, sjøen, de idylliske husene og alle aktivitetene, er Eidene stedet hvor folk finner ro og morsomme aktiviteter for ferien – uansett individuelle forutsetninger.


Aktiviteter

Vi tilbyr en lang rekke aktiviteter, både dersom du ønsker å delta i vårt aktivitetsprogram eller benytte deg av våre egenaktiviteter. Hos oss kan du kose deg på stranda med kano, bading og fisking. Prøv Heksepranget som er en svevebane som gir sommerfugler i magen. Eller bli med på en nydelig båttur i skjærgården.

Vi har over 20 års erfaring med å arrangere vellykkede ferier for ulike grupper som trenger tilrettelegging. For det vi er opptatt av er at du skal ha det bra når du er hos oss og reise hjem med masse gode minner om ferien på Heia Eidene.

Overnatting

På Eidene kan du velge mellom overnatting i hotellrom, småhus eller egne storstuer. De fleste av rommene og husene har egne uteplasser i avslappende naturomgivelser. Og vi er universielt utformet slik at personer som har en bevegelseshemming har god tilgang til fasilitetene våre. Les mer om overnatting og bygninger her.

Måltider og matallergi

Når du er på ferie hos oss får du servert frokost, lunsj og middag i spisesalen. Er været godt kan det blir grilling ute i sola på stranda. Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling.

Telefon    33 30 32 32
E-post      booking@eidene.no

Kontakt

  • Heia Eidene
  • Helgerødveien 100, 3145 Tjøme
  • Resepsjon: 33 30 32 32
  • E-mail: booking@eidene.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle
Del: