Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Aktivitetsleir på Eidene

Sjørøvere på Heia Eidene
Gode venner på Heia Eidene

Aktivitetsleir på Eidene er morsomt og lærerikt! Hvert år arrangerer nyttårsleir, vinterferieleir, påskeleir, sommerleir og knøtteleir.

Aktivitetsleir

En aktivitetsleir er et ukesopphold hvor deltakerne er med på ulike aktiviteter, overnatter og spiser alle måltider på Eidene. Det er mange som deltar både på én og flere leirer i året. Noen kommer i grupper og andre kommer alene. Det eneste du trenger er en koffert med sakene dine og godt humør! Se filmen og opplev Eidene!
 

Ledsagere

For enkeltpersoner som reiser alene ansetter Eidene egne ledsagere. Fordelingen er 1 ledsager per 5.deltaker (1:3 på barneleir). De som trenger pleie eller tilsyn på natt eller trenger tettere oppfølging enn 1:5, må ha med egen ledsager. Eidenes ledsagere er engasjerte ungdommer, med variert bakgrunn og alder.

Overnatting

Deltakerne overnatter hovedsaklig i dobbelt- eller flersengsrom. Enkeltrom under sommerleir kan kun fås unntaksvis pga. begrenset kapasitet. Romfordeling gjøres først når leiren er fulltegnet. Våre kokker er dyktige på å lage mat med forbehold om diett eller allergi. Gi oss beskjed i god tid før ankomst slik at vi kan tilpasse maten etter dine behov.

Ankomstskjema & praktiske opplysninger

Alle enkeltpersoner som deltar på leir må fylle ut og sende inn et ankomstskjema. Dette sendes senest 4 uker før oppholdet til:
Eidene, Helgerødveien 100, 3145 Tjøme. Les mer eller skriv ut en kopi av praktiske opplysninger ved deltakelse på aktivitetsleir på Eidene.

 

Meld deg på leir

Ring oss for en uforpliktet prat, spørsmål eller bestilling av leiropphold. 

Telefon    33 30 32 32
E-post      booking@eidene.no  

Kontakt

  • Heia Eidene
  • Helgerødveien 100, 3145 Tjøme
  • Resepsjon: 33 30 32 32
  • E-mail: booking@eidene.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle
Del: