Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Selskap på Haraldvigen

Selskap på Heia Haraldvigen
Selskap på Heia Haraldvigen
Kurs på Heia Haraldvigen

Haraldvigen arrangerer gjerne selskapet ditt. I vakre omgivelser og med fantastisk utsikt både til storhavet og Kristiansandsfjorden, er beliggenheten på Indre Kalvøy perfekt for enhver fest.

Vi kan hente gjester på Kongshavn brygge. De blir transportert i våre store åpne livbåter gjennom den sjarmerende Skippergada og ut til Indre Kalvøy. Hvis noen ønsker å komme med egen transport, har vi båtplasser nok til alle.

Selskapslokaler

Matsalen har et passende maritimt preg med peis som passer perfekt for middag og servering. Låven er et fest loakle hvor det er mulighet for musikk og dans. For de som ønsker noe litt mer utradisjonelt kan Bålstua vår innfri med sin koselige stemning med bål og lykter.

Meny og servering

Vi planlegger og arrangerer selskapet sammen med deg. Både kokker og annet personale har lang erfaring med å gjennomføre vellykkede tilstelninger av forskjellig art.

Overnatting

På Haraldvigen kan gjestene bo i tunhytter. Vi har sengeplasser for 92 personer. Hyttene har køyesenger, småstuer og egne bad med toalett. Enkelt og god standard.

Kontakt oss

Telefon    38 10 30 80
E-post      haraldvigen@redcross.no

Kontakt

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: