Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

HEIA - Røde Kors Opplevelser

HEIA - Røde Kors Opplevelser er et datterselskap av Røde Kors. Vi består av tre feriesteder og et hovedkontor i Oslo. Heia er Røde Kors sine feriesteder for mennesker som trenger tilrettelagt opphold.

Selskapet

HEIA - Røde Kors Opplevelser er et aksjeselskap som eies av Røde Kors. Ved hovedkontoret i Oslo sitter daglig leder. Selskapet eier tre feriesteder i Norge - Heia Eidene på Tjøme, Heia Merket i Valdres og Heia Haraldvigen utenfor Kristiansand.

Humanitært arbeid

Vårt formål er å tilby ferie, fritidsopphold, avlastning og leirskole til våre primærgjester som er mennesker som trenger tilrettelagt opphold. For å ivareta dette formålet tilbyr vi kurs, aktiviteter og selskap til virksomheter og privatpersoner som er våre sekundærgjester. Tilsammen legger dette grunnlaget vårt humanitære arbeid for mennesker i Norge og for videre utvikling av driften.

Å bety mye for mange

Vi som jobber på Heia sentrene gjør en stor og viktig jobb. Vi betyr mye for mange mennesker og vi bidrar til Røde Kors sitt humanitære arbeid i Norge - hver dag. Det betyr like mye for oss å skape gode opplevelser for gjestene våre og utgjøre en forskjell, og det er vi stolte av.

På våre feriesteder kan du oppleve tilrettelagt ferie med aktiviteter, leirskole, avlastning i helger, egne aktivitetsleirer, fritidsopphold, treningssamlinger, kurs med teambuilding og mye mer. Gjestene kommer til oss for opplevelser og aktivitet, i tillegg til god nattesøvn og deilig mat.

 

Del: