Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Mat & drikke på Haraldvigen

Våre kokker lager smakfulle og tradisjonelle retter med de beste råvarer.

Mat

God mat er en viktig del av et opphold på Haraldvigen. Til frokost og lunsj serverer vi hjemmebakt brød. Gjestene våre finner alltid pålegg som faller i smak på et rikholdig koldtbord. Den hjemmelagede eggesalaten er en sikker vinner. Middagene består av tradisjonelle, gode norske retter, men av og til lager kokkene også noe litt mer ukjent og spennende. Vi får god tilbakemelding på vårt kjøkken.
 

Vi legger til rette for de som må ha spesiell diett. Det er ønskelig å få informasjon om dietter tidligst mulig før oppholdet.

Matallergi

Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

 

Lokaler

Alle måltider blir servert i vår lyse og trivelig matsal i hovedhuset.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål og bestilling.

Telefon    38 10 30 80 / 971 65 963
E-post      haraldvigen@redcross.no

 

Kontakt

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle
Del: