Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Mat & drikke på Merket

Maten er en viktig del av oppholdet på Merket, vi har et godt kjøkken og legger vekt på kvalitet og smak både for hverdagsmat og til selskap.

Mat og meny

Du får god norsk mat på Merket. På vår buffet vil du garantert finne noe du liker ekstra godt. Buffet har både
varme og kalde retter. Om du er ute i god tid kan du komme med egne ønsker.

Vil du ha noe helt spesielt, kan gjerne en av våre dyktige kokker finne på noe godt – i samarbeid med deg som bestiller. Merket – som ligger i Rakfiskens rike kan også servere lokalprodusert mat etter avtale.

Matallergi

Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

 

Lokaler

Vi overrasker stadig med bespisning utendørs enten det er sommer eller vinter. Selskap på Merket kan gjennomføres på den tradisjonelle måten i Spisesalen eller Felleshytta, men vi disker gjerne opp på røffere vis i Vikingeleiren. Vi bruker like gjerne naturen som restaurantlokale. På fine dager griller vi gjerne i bakken,  vi har bord og benker og skaper stemning med god mat. Ingenting smaker som mat i det fri, særlig etter aking og aktiviteter.

Kom gjerne med ønsker

Vi tilbyr helpensjon til alle overnattingsgjestene. Helpensjonsprisen vår inkluderer frokost, lunsj, middagsbuffet, kurslokaler og alt av teknisk utstyr. Mot et tillegg i prisen kan du oppgradere middagen til en festmiddag både ute og inne. Vi lar oss gjerne utfordre på gjestenes spesielle matønsker og kan innfri de fleste ønsker.

Kontakt oss

Ta kontakt med resepsjonen for spørsmål eller bestilling.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Telefon    61 36 29 00
E-post     booking@merket.no

Kontakt

  • Heia Merket
  • Merket, 2923 Tisleidalen
  • Resepsjon: 61 36 29 00
  • E-mail: booking@merket.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle

Filmer

Se alle
Del: