Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Mat & drikke på Eidene

Maten har en sentral plass på Eidene. Vi er opptatt av lokale råvarer og gode smaker.

Mat og meny

Kjøkkenet på Eidene har lange tradisjoner for å servere smakfull og godt tilberedt mat – inne i spisesalen, utendørs i skogen eller på stranda. Vi tar utgangspunkt i at et måltid er mer enn mat, og vi er opptatt av å skape en fin ramme rundt.

Matallergi

Kjøkkenet vårt har lang erfaring med matallergier og dietter. Vennligst  gi oss beskjed om dine behov og ønsker i godt tid før oppholdet finner sted, slik at vi kan sørger i for at du får tilpasset, riktig og god mat.

 

Lokaler

Vikingstua
Vikingstua er en stemningsfull tømmerhytte i skogen. I varmen fra ildstedet sitter gjestene godt på villsauskinn. Det serveres tre-retters middag, minusgrader er ingen hindring. Vi har alle rettigheter.
Antall: inntill 65 personer.

Bålstua
En åtte-kantet trehytte som ligger idyllisk til i Eideneskogen. Her sitter gjestene godt rundt småbord med varmen fra ildstedet som knitrer i bakgrunnen. Her kan man velge to retter ut av Bålstuas menyvalg. Vi har alle rettigheter.
Antall: inntill 36 personer.

Stranda
På vårt strandområde har vi langbord med tak over hvor vi serverer alt fra grillbuffet til skalldyrfestbord for inntill 60 personer. Hvis det er større grupper enn dette, setter vi opp partytelt på gressletta med plass til 200 personer.
Vi har alle rettigheter.

Sjøbua
En idyllisk sjøbod med terasse utover vannet, hvor du bestiller mat fra vårt kjøkken og står for regien rundt kvelden på egenhånd.
Antall: inntill 25 personer.

Kombiner aktivitet og mat

Når din gruppe er oppslukt i aktiviteter og moro, er våre kokker allerede i sving med å forberede et festmåltid for dere. Snart serveres god mat og drikke. Dette sceneskiftet blir uten unntak bemerket og huskes lenge.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling.

Telefon    33 30 32 32
E-post      booking@eidene.no

Kontakt

  • Heia Eidene
  • Helgerødveien 100, 3145 Tjøme
  • Resepsjon: 33 30 32 32
  • E-mail: booking@eidene.no

Relaterte artikler:

Bildegalleri

Se alle
Del: