Eidene, Merket og Haraldvigen
A A

Info for leirskole på Røde Kors Sentrene Haraldvigen

Praktisk informasjon for leirskole ved sjøen utenfor Kristiansand.

Leirskole

Et leirskoleopphold på Haraldvigen varer i seks døgn, med ankomst søndag ettermiddag og avreise lørdag formiddag. Fra mandag til fredag er det to økter hver dag hvor leirskolelærerne er ansvarlige for undervisning og aktivitet. Om kvelden etter middag har elevene fritid med tilsyn av medfølgende lærere. Leirskolen har bakvakt i resepsjonen.

Bli litt kjent med oss før dere kommer

NRK - serien Leirskolen er spilt inn på Heia Haraldvigen og viser hvordan det kan være på leirskole hos oss. Det er en fin forberedelse å se serien sammen med klassen eller hjemme med foresatte.

Bestilling

Har dere spørsmål eller en bestilling av opphold, så send e-post til haraldvigen@redcross.no, eller ta kontakt på telefon 38 10 30 80

Funksjonshemmede

Haraldvigen er tilrettelagt for rullestolbrukere med asfalterte veier mellom bygningene. Overnattingshyttene har ramper og store bad. Alle oppholdsrom er på bakkeplan og er lett tilgjengelige. En Skagerak Badeplattform ligger ved brygga. Den er også tilpasset rullestolbrukere.

Livbåtene våre frakter selvfølgelig rullestoler. Vi ønsker likevel at dere tar kontakt med oss på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge transporten.

Alle gjestene våre overnatter i køyesenger. Flere rom har familiekøyer. Vi har dusjstoler og heiser til utlån der dette er nødvendig.

Romfordeling

Vi ønsker at medfølgende lærere setter elevene sammen to og to i forkant av oppholdet. Last ned skjemat her. Lag gjerne noen få firergrupper for å få det sosiale til å bli bra for alle, men lag så få oddetallsgrupper som mulig.  Alle får minst én på rommet som de kjenner godt og som de skal sove sammen med. Ingen må dele soverom med elever fra andre klasser, men det vil oftest være elever fra flere skoler på samme hytte.

Overnatting

Her bor alle i småhytter. De fleste hyttene har mer enn ett soverom. Hyttene har bad og stue. Medfølgende lærere får egne soverom og benytter våre to lederstuer til sosialt samvær.

Pakkeliste

Last ned denne brosjyren med pakkeliste og annen praktisk informasjon for elevene og de som er igjen hjemme. Det er alltid lurt å pakke med regntøy. Selv om det ikke er meldt regn, må vi også kle oss for sjøsprøyt.

Fritid om kvelden

Etter middag er det fritid for elevene. Da kan de være på brygga sammen med medfølgende lærere og bruke båter og utstyr, bade og fiske. Vi har også baner for fotball, sandvolleyball, volleyball og basketball. I tillegg låner vi ut spill og utstyr til diskotek og bordtennis fra resepsjonen.

Kontakt med elevene underveis i oppholdet - mobilbruk

Elevene kan ha med mobiltelefon for å kunne ringe hjem, men den skal ikke være med når vi har undervisning. Ønsker foresatte å få kontakt, kan de ringe mellom kl. 19.00 – 22.00 til telefon 38 10 30 80.  

Kiosk

I kiosken vår kan dere kjøpe brus, juice, is, sjokolade, godteri, t-skjorter, caps og annet. Den åpner kl. 18.00 hver dag unntatt ankomstdagen, og stenger når køen er slutt.

Allergi

Hvis noen har allergi mot noen matvarer, så ta kontakt med oss så skal vi tilpasse maten. Det er viktig at informasjon om allergi blir gitt i godt tid før oppholdet slik at vi får gjort riktige innkjøp.

Fortsatt ikke funnet svar på spørsmålet ditt?

Ta kontakt med oss på
E-post: haraldvigen@redcross.no
Telefon: 38 10 30 80
 

Kontakt

Del: