Eidene, Merket og Haraldvigen

Rakfiskfestivalen 2017

Valdres ligger i hjertet av Norge, som selve rosinen i pølsa. Hva er mer naturlig enn at vi arrangerer en ekte matfestival med fokus på norsk mat og matkultur – Rakfiskfestivalen.

Den populære Rakfiskfestivalen på Fagernes arrangeres  2. til 4. november 2017. 

Bo på Rakfiskhotellet Merket i Tisleidalen - 20 minutter fra Fagernes sentrum. Midt på Golsfjellet og med nature rett utenfor vinduet finner du Merket. Etter en lang dag i Fagernes, står en varm badstue og venter på deg. Og med den vakre utsikten over Tisleia ligger alt til rette for at du kan strekke ut bana og nyte lukten av brisk på ovnen. Bedre får du det ikke!

Festivalbussen til JVB svinger innom Merket flere ganger om dagen. Klikk her for busstider til Fagernes og Rakfiskfestivalen. Våre festivalpriser får du ved å klikke her.

Merket har også eget Rakfiskprogram. Vi kan røpe at det blir konsert i en hyggelig atmosfære og en Rakfiskbuffet som bugner av Rakfisk og med riktige tilbehør. Vi garanterer en helg spekket med god mat og drikke, spennende smaksopplevelser og sosialt fellesskap. Her får du kulturopplevelser som varer langt inn i vinteren og vel så det.

Velkommen til Rakfiskhelg på Merket. BESTILL HER

Ring oss og bestill nå 613 62 900 eller send e-post til booking@merket.no

Kontakt

Del: